„S-au spus multe minciuni despre cum am trăit eu în puşcărie. Da, am dat bani şi am adus var şi o bidinea să modernizăm baia. Am pus nişte băieţi să muncească. Le-am dat ţigări. Erau băieţi săraci şi noi aveam bani de ţigări”, a spus Giovanni Becali, referindu-se la perioada de detenţie în urma Dosarului transferurilor.

Giovanni: „De mâine ai furculiţa şi prosopul tău”

“Eram cu Borcea şi zicea: «Uite-l pe filipinezul nostru». Era un băiat care ne ajuta. Era un băiat care avea un mers ciudat. Mergea cu fundul îndoit. L-am întrebat: «Tu eşti d-ală? Homosexual?». Mi-a zis că da şi i-am zis «De mâine ai furculiţa ta, lingura ta, prosopul tău». I-am adus mănuşi de plastic. Ne făcea curat şi alte treburi pe care noi nu le-am fi făcut. Nu putem spune că era servitor sau menajeră. Ne ajuta pe acolo”, a mai povestit Giovanni, la Digi Sport, citat de stirilekanal.ro."Ne trezeam la 7 sau la 7:30, când era apelul. Aveam abonamente la ziare, la Digi şi Telekom şi la încă 3-4 canale. Plăteam noi, printr-o firmă. Puşcăria nu avea bani să plătească şi făceam noi cerere să plătim. Puteam mânca ce doream noi, de la magazin. Puteam să ne cumpărăm de 1.000 de lei pe săptămână”, a mai spus Giovanni.

Becali a fost eliberat condiţionat în septembrie 2016, în timp ce Borcea a revenit recent în închisoare, fiind condamnat într-un dosar de retrocedări ilegale în Constanţa.


 

Citește și: