Florin Jinga
426 vizualizări 12 aug 2019

Pompierii au reuşit să scotă pisoiul din ghena adâncă de câţiva metri şi au condamnat gestul celui care l-a aruncat. Puiul de pisică a fost dus la un cabinet veterinar, deparazitat, iar acum este pregătit pentru adopţie.

Totodată, salvatorii au postat pe pagina de Facebook un filmuleţ şi următorul mesaj:

„Lume multă, oameni puţini.

Cu ce a greşit aşa de tare un suflet nevinovat încât să fie aruncat, fără nicio remuşcare, într-un tomberon îngropat, prin deşeuri, la peste 30 de grade Celsius? Norocul bietului pisoiaş a fost că a fost auzit şi astfel a fost făcut un apel la numărul unic 112...

Câteodată parcă ne e greu să spunem care este mai “animal”, noi sau patrupezii..

Singura soluţie pentru a scoate bietul pisoiaş, de la câţiva metri de sub pământ, dintre gunoaie, a fost ca unul din colegi să coboare şi sa-l caute printre resturile aruncate...

Marian Florin, Mihai Curtean, Ionuţ Ardelean şi Ionut Moldovan, #felicitări pentru omenia de care aţi dat dovadă şi ca nu aţi renunţat până l-aţi văzut pe cel mic în braţele unui veterinar care ne-a promis ca se va îngriji de el..

#UndeEsteOmenia? #OvremÎnapoi #Pompierii #ISUJBN”

Postarea a strâns aproape 500 de reacţii şi a fost distribuită de zeci de utilizatori care le-au mulţumit pompierilor pentru gestul lor.

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale”. Dacă aţi fost martori la cazuri de abuzuri comise faţă de animale, nu ezitaţi să ne trimiteţi imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulţumim anticipat!

Foto: Captură

Citește și: