Laura Petrescu
1364 vizualizări 14 mar 2019

Pe imaginile postate pe Facebook se vede un câine legat de spatele maşinii care merge pe avarii. Patrupedul este târât în timp ce autoturismul este în mişcare.

Alături de imagini a fost postat şi mesajul: „viceprimarul Vlădeşti”.

Viceprimarul comunei Vlădeşti, Şerban Leonard Iustinian, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că el este cel care a condus acea maşină şi a legat câinele însă totul a fost cu intenţii bune.

„Ieri (miercuri - n.r.), când mă întorceam de la serviciu am văzut pe marginea drumului judeţean un câine dezlegat, avea şi lanţul. Am oprit maşina, câinele a devenit agresiv. Am reuşit să leg şi l-am agăţat de spatele maşinii. Cu lanţul pe care-l avea l-am agăţat în spate, cu atenţie să nu mai muşte. L-am sunat pe proprietar care m-a rugat să îl duc acasă. Câinele nu a fost târât. Se speriase de un autobuz care a claxonat. Eu am mers cu maşina foarte, foarte încet, am dat avarii. Nu a fost cu intenţie rea, a fost cu intenţie bună. Poate nu trebuia să îl leg de maşină”, a declarat viceprimarul.

Acesta a mai precizat că animalul nu a păţit nimic, fiind văzut de un medic veterinar.

Dacă aţi fost martori la cazuri de abuzuri comise faţă de animale, nu ezitaţi să ne trimiteţi imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulţumim anticipat!

Citește și: