Alexandra Mortu
674 vizualizări 12 aug 2019

Aceştia erau uzi şi murdari, dar mai ales speriaţi şi înfometaţi. Ulterior, doamna i-a luat acasă pentru a avea grijă de ei şi i-a hrănit iar în prezent se află tot la ea.

Pisoiaşii par că nu sunt obişnuiţi cu mâncare solidă iar atunci când sunt hrăniţit cu lapte reuşeşc cu greu să îl bea.

Doamna care i-a găsit le acordă toată atenţia atunci când îi permite timpul, însă din păcate, aceasta nu poate avea grijă pe o perioadă mai îndelungată în timpul zilei din cauza programului de la serviciu, astfel încât micuţii pisoiaşi au nevoie de cineva care să îi îngrijească mai mult, mai ales că sunt destul de mici şi nu se pot hrăni singuri.

O femeie din Buzău a declarat că „E au nevoie de cineva care să îi îngrijească, să îi ţină în casă sau în curte. Sunt extrem de jucăuşi, au nevoie de iubire”.

Dacă există persoane care vor să adopte un pisoiaş drăguţ şi jucăuş, vă rugăm, contactaţi-ne la stopcruzimiianimale@gandul.info.

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale”. Dacă aţi fost martori la cazuri de abuzuri comise faţă de animale, nu ezitaţi să ne trimiteţi imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulţumim anticipat!

Foto: Marius Alina / Facebook 

 

Citește și: