Gandul
1091 vizualizări 4 aug 2019

Cel care a fotografiat scena „măcelului” din Parcul Ariniş, situat în Gura Humorului, precizează că „toată lumea trebuie să vadă aceste filmuleţe, la care este greu să priveşti, dar mai ales turiştii, cei aflaţi în tranzit”.

„Să faci curăţenie nu înseamnă să omori suflete nevinovate”, a scris martorul la masacrarea câinilor comunitari.

Acesta consideră că, pe fondul sălbăticiei de a ucide animale nevinovate, „noi nu trăim în Europa, suntem ori în Africa ori prin Kazahstan”.

Mai mult, se pare că de vină ar fi primarul, care eutanasiază şi umple oraşul de cadavre de câini.

„Cum este rezolvată problema câinilor fără stăpân în Parcul Ariniş. A început “curăţenia” anuală sprijinită de administraţia parcului.
Şi tot pe ele le consideram animale”, scrie Lucian Andrei Faraon pe Facebook.

„Toată lumea trebuie sa vadă aceste filmuleţe la care este greu sa priveşti, dar mai ales turiştii, cei aflaţi în tranzit şi mai ales cei care ţin sus şi tare "Gura Humorului oraş binecuvântat şi curat"...”, trage un semnal de alarmă Raul Moisa, martor la cruzimile asupra câinilor fără stăpân.

ATENŢIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

ATENŢIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

ATENŢIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Foto: Facebook/Raul Moisa

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale”. Dacă aţi fost martori la cazuri de abuzuri comise faţă de animale, nu ezitaţi să ne trimiteţi imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulţumim anticipat!

 

Citește și: