Laura Cojocaru
631 vizualizări 5 aug 2019

Femeia a postat pe Facebook imagini ale căţeluşului pe care l-a găsit speriat şi însângerat, într-un magazin din Petroşani. Micuţul încerca să se refugieze, după ce a fost victima unui om fără suflet.

„S-a refugiat în Profi Petroşani după ce un idiot care a făcut pe măcelărul i-a tăiat coada si i-a aplicat şi câteva picioare în cap pentru a fi sigur că nu va rezista. Ei bine, nenorocitule va supravieţui pentru că e pe mâinile mele acum şi tot ce îţi doresc e să suferi măcar 2% din cât suferă acest suflet nevinovat. Pe zi ce trece suntem tot mai răi... banii sunt singurul leac al unor oameni, spun asta cu orice risc”, a relatat Corina Mihaela, pe pagina sa de Facebook.

Din păcate căţeluşul nu a mai supravieţuit durerii şi a murit: „Drum lin şi colorat, puiule! Sper să ne ierţi”, a postat tânăra pe Facebook.


Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale”. Dacă aţi fost martori la cazuri de abuzuri comise faţă de animale, nu ezitaţi să ne trimiteţi imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulţumim anticipat!

Foto: Facebook / Corina Mihaela

Citește și: