Florin Jinga
1057 vizualizări 28 mar 2019

Un adolescent din Oradea s-a lăudat în mediul online cu „isprava” câinelui său. În dreptul imaginilor în care câinele omoară pisica, elevul de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Oradea, a postat mesajul: „o dobândit-o”, scrie Bihon.

Filmarea s-a viralizat rapid şi, deşi a fost ştearsă odată cu contul tânărului, poliţiştii au intrat în posesia ei şi au deschis o anchetă.

Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

În loc să oprească agresiunea, elevul a filmat întreaga acţiune. La final, adolescentul a spus mândru, „aşa stăpân, aşa câine”, în timp ce câinele ducea în gură pisica fără suflare.

Înainte să conştientizeze fapta comisă şi să îşi închidă contul, imaginile au fost salvate şi distribuite masiv de mai mulţi orădeni consternaţi. Încercând să limiteze distribuirile, făptaşul a recurs la ameninţări la una dintre persoanele care a repostat clipul.

Poliţiştii efectuează verificări după ce au vizionat imaginile. „În urma postării imaginilor în mediul online, poliţistii din cadrul Poliţiei municipiului Oradea s-au autosesizat si efectuează verificări urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună măsuri legale”, precizează comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Dacă aţi fost martori la cazuri de abuzuri comise faţă de animale, nu ezitaţi să ne trimiteţi imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulţumim anticipat!

Foto: Captură

Citește și: