4540 vizualizări 8 iun 2016

"Noi am făcut o ofertă în campania electorală, şi am spus că ne-ar plăcea un viceprimar ca domnul Dan. Ulterior, au fost diverse comentarii. Când eşti deschis la dialog şi cumva ţi se întoarce spatele, până la urmă există şi un punct în această situaţie. Dar vă asigur că în ceea ce priveşte colaborarea în Consiliul General, nu vor exista niciun fel de probleme. Eu nu cred că există cineva care să dorească să oprească aceste proiecte", a spus Gabriela Firea.

"Nu am vrut să spun că "a refuzat" sau că "a declinat", pentru că este prea tare. A fost o declaraţie poate nu tocmai inspirată... Noi avem aliaţi cu care colaborăm foarte bine, ALDE şi UNPR. Cât trebuie să ne mai rugăm? Spuneţi, cât trebuie să ne mai rugăm?" a mai adăugat noul primar al Capitalei, conform b1.

Liviu Dragnea a intervenit şi el în discuţie şi a explicat că acum nu se mai poate aştepta această ofertă, iar lucrurile vor merge mai departe.

"Domna Firea a stat cu mâna întinsă. Dar nu poţi sta aşa la nesfârşit. Nu a venit la primărie să stea cu mâna întinsă. S-a întârziar din vina acestei contestaţii, şi trebuie să se apuce de treabă. În plus, nu poţi fi viceprimar dacă nu vrei. E un subiect închis, oferta a fost respinsă, declinată. Noi mergem înainte, nu ne batem joc", a explicat Liviu Dragnea.

În discuţia sa cu prezentatorul, Liviu Dragnea a vorbit şi despre ceea ce crede el despre partidul USB.

"Mă interesează prea puţin. Am mai primit întrebarea dacă cred că adversarul nostru va fi salvatorul României. Noi avem un obiectiv foarte clar, ne concentrăm pe dialogul nostru cu românii. Nu ne interesează ce fac adversarii", a explicat Liviu Dragnea.

Citește și: