Dan Straut
3955 vizualizări 7 mar 2018

„Achiziţia creşte semnificativ capacitatea DS Smith de a-şi deservi clienţii într-o regiune în plină dezvoltare, precum şi de a-şi susţine operaţiunile deja existente în Europa de Est”, se arată într-un comunicat al DS Smith.

Miles Roberts, Group Chief Executive al DS Smith plc, a declarat: „Continuăm să ne dezvoltăm puternic în toată Europa de Est iar această achiziţie ne va ajuta să răspundem cererii tot mai mari din regiune”.

Reprezentanţii DS Smith precizează că îi vor păstra pe cei 400 de angajaţi actuali şi că „s-ar putea să mărească forţa de muncă” odată cu creşterea cererii. EcoPack şi EcoPaper aduc atât mijloace producătoare de ambalaje, cât şi capacitatea de a produce hârtie uşoară, ambele susţinând puternic oferta de produse DS Smith.

„Compania românească s-a dezvoltat semnificativ pe parcursul mai multor ani şi este bine poziţionată pe piaţa locală de bunuri de larg consum. Baza de clienţi şi gama de produse EcoPack şi EcoPaper se aliniază foarte bine cu DS Smith plc, oferind un potenţial considerabil pentru creşteri viitoare şi sinergii de costuri semnificative”, se mai menţionează în comunicat.

DS Smith este unul dintre principalii furnizori de ambalaje din carton ondulat şi materiale plastice, activând în 37 de ţări şi având aproximativ 27.000 de angajaţi.

Citește și: