Teona Tomoiaga
274 vizualizări 22 oct 2019

Această strategia are drept scop extinderea parteneriatului dintre cele două companii, care presupune emiterea cardurilor în oricare piaţă din lume unde Mastercard este acceptat.

Potrivit comunicatului, cele două companii confirmă, totodată, faptul că se vor alia pentru emiterea a cel puţin 50% din totalul cardurilor existente şi viitoare în Europa.

În afara Europei, parteneriatul are ca scop susţinerea Revolut în atingerea obiectivelor sale la nivel global. Principalul scop al companiei este să ofere servicii financiare utilizatorilor din Statele Unite ale Americii, urmând ca până la final de an cele două branduri să lanseze primele soluţii financiare pe piaţa americană. De asemenea, expansiunea globală presupune lansarea Revolut în zone precum Asia Pacific şi America Latină: Australia, Singapore, Japonia, Noua Zeelandă, Brazilia şi Mexic.

„Ca partener în lansarea Revolut, Mastercard a contribuit întotdeauna în mod esenţial la succesul nostru, iar parteneriatul pe care îl demarăm astăzi ne va permite să atingem obiectivul ambiţios de a oferi servicii financiare şi soluţii de plată inovatoare oamenilor din întreaga lume. Lansarea în Statele Unite ale Americii este un moment deosebit de important pentru noi şi suntem încântaţi că Mastercard va fi partenerul nostru principal în acest demers”, a declarat Nik Storonsky, fondator şi CEO Revolut, citat în comunicat.

Parteneriatul presupune şi adoptarea de către Revolut a unei serii de tehnologii Mastercard de ce vizează produse şi servicii, prioritară fiind susţinerea platformei Mastercard Send.

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi. Reţeaua globală Mastercard de procesare de plăţi conectează consumatori, instituţii financiare, comercianţi, guverne şi afaceri în peste 210 ţări şi teritorii.

Revolut are peste 7.000.000 de utilizatori în Europa şi a obţinut finanţări în valoare totală de 336 milioane de dolari de la investitori cunoscuţi precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

 

Citește și: