593 vizualizări 13 iul 2015

Liviu Dragnea a anunţat practic deschiderea competiţiei în interiorul PSD pentru scaunul lăsat liber de Ponta, arătând că în acest moment nu ”există nimeni în funcţia de preşedinte interimar”. Înainte de a pleca în Turcia Victor Ponta a transmis că Rovana Plumb este preşedinte interimar, datorită calităţii de preşedintă a Consiliului Naţional. Dragnea susţine că PSD are nevoie de o conducere legitimă, care trebuie validată de Comitetul Executiv.

Coordonatorul politic al PSD, cu mari şanse de a prelua conducerea partidului după retragerea lui Ponta, susţine că situaţia de incertitudine din fruntea partidului nu se poate prelungi prea mult.

”Dacă se lungeşte foarte mult situaţia această situaţie ambiguă orice risc este posibil. Oamenii vor să aibă o conducere clară”, a subliniat Dragnea, care a refuzat să spună deschis dacă va prelua conducerea PSD.

Dragnea are însă o problemă, a fost condamnat penal în dosarul „Referendumul”. „Marele noroc al lui Victor Ponta este că Liviu Dragnea e condamnat penal”, a declarat redactorul şef al gândul, Florin Negruţiu, în timpul emisiunii Gândul LIVE.

 

 

 

Vestea pe care Victor Ponta nu dorea s-o audă: http://goo.gl/TPMH22PLUS: Anunţul făcut în seara aceasta, la Antena 3: http://goo.gl/TPMH22

Posted by Gandul on 13 Iulie 2015
 

Citește și: