1635 vizualizări 22 aug 2019

 

Despre CAZUL de la Caracal:

Nu ştim ce s-a întâmplat în cazul Luizei şi nici al Alexandrei, INML a dat înapoi şi a spus că a fost un raport preliminar, şi-au lăsat o marjă de siguranţă pentru că dacă s-a lucrat cu neglijenţă, să nu răspundă penal.

Acest serial pe care îl scriu autorităţile, un serial pe care bănuiesc că dacă era american ar fi dat faliment, ce fac autorităţile, este incredibil. Scenariştii nu au găsit încă sfârşitul, ceea ce este şocant este acest teatru pe care-l joacă DIICOT, în fiecare zi. Nu trebuie să fii mare specialist că de aproape o lună, anchetatorii nu ies din ogradă, e ceva unic în lume, chiar şi a chemării familiei, nu ies din acest cerc al unui mostru singuratic. Ei urmăresc să caute probe că suspectul Gheorghe Dincă a ucis două fete.

Presa ar fi trebuit să le desluşească, fac anchete pe cont propriu şi dau peste cap pe cea a autorităţilor. Vă dau un exemplu că nu fost declararea morţii sale la 6.20, după ce ei intraseră la 6.00, ea intră în contradicţie cu teza oficială.

Procurorii Cristian Ovidiu Popescu de la Caracal, premiat de Kovesi, Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova si unul de la parchetul Slatina, în prezenţa comandantului interimar se obţine mandat de percheziţie şi s-a studiat cazierul lui Dincă, e greu de crezut că aveau o suspiciune, ei nu intrau la o locaţie ISIS, ei intrau într-o locuinţă a unui om onorabil. Noaptea o patrulă a verificat casa lui Dincă, cei care căutau găsirea Alexandrei au tras concluzia că în casa lui Dincă nu este nicio infracţiune flagrantă. Nimeni nu i-a investigat pe poliţişti, dar cei care i-au trimis, erau numai şefi unul şi unul, nimeni din aceştia nu le-a spus, voi nu sunteţi normali, ce voiau să audă, zgomote. Ei, toţi şefii nu credeau că fata aceea este în pericol.

În momentul în care intră ei nu găsesc cadavrul, tatălui Alexandrei i se arată nişte bijuterii ale fetei, şi l-ea recunoscut şi la 6.20 se deschide ancheta de cercetare de omor, la 6.20 fata era moartă.

Nu ai voie să o declari moartă şi să schimbi obiectul cercetării, din acel moment nu au mai căutat-o, că e moartă şi au prezentat, pe 26 iulie, presei oasele că reprezintă dovada că sunt ale celor două fete, şi inclusiv Dăncilă a prezentat condoleanţe.

După părerea mea, după declararea morţii sale după prezentarea cenuşii, a fost o complicitate pentru a închide brusc dosarul. Ce nu au luat ei în calcul este pe Alexandru Cumpănaşu, că în fişa postului este unchi, dacă nu era el dosarul nu se închidea la 6.20? Părinţii ei simpli, cum rezolvau ei cazul? Ghinionul acestei anchetei, este că ei au vrut să închidă rapid ancheta, în prima zi au falsificat datele. Nu s-au gândit niciun moment că vine Alexandru Cumpănaşu, ei închideau ancheta şi acum înceracă să potrivească ancheta cu ce au găsit în prima zi.

 

Despre vizita lui Iohannis la Washington: 

Nu a fost o vizită importantă. România are un parteneriat strategic, dacă eram în 1990 sau pe vremea lui Gheorghiu Dej, mai spuneam că era un moment mare, dar într-o alianţă, nici nu ar trebui să fie o vizită. Iohannis nu a fost invitat, ci a fost convocat, în 2017 a fost în America, cum se aranjează babuinilor de la noi, şi lobbyştii au aranjat şi o vizită a lui Iohannis. 

O conferinţă de presă comună unde au fost numai ai nostri, s-a dus Dobrovolschi şi le-a spus ziariştilor tu intrebi aia, tu intrebi cealaltă, a fost apoi o conferinţă cu jurnaliştii de la Casa Albă. Vizita a fost în favoarea lui Trump, nu a lui Iohannis, am fost în Biroul Oval când s-a întâlnit Năstase şi Bush şi nu le-a folosit. N-a ajutat la nimic politica lui Trump, Klemm este în continuare aici, este culmea, are simpatie pentru Donald Trump, pentru că politica lui este în contrast cu ideile presei, este pentru electoratul PSD-ist. 

Memorandumul pentru 5 G, este un semnal că vom fi parteneri strategici pe partea de tehnologie? D-na Dăncilă a dovedit că ştie să fie smecheră, a lăsat de înţeles că nu ştie despre acest parteneriat.

Prin acest memorandum, companiile din România nu vor putea să ia pachet de tehnologie de la chinezii de la Huawei. Trump îşi imaginează, ne-a băgat într-un război care nu au de-a face cu noi, românii cred că trebuie să facem comerţ cu chinezii. Iohannis s-a legat la cap, Trump a decretat şi d-l şapcă s-a executat, toţi din jur folosesc comerţul cu chinezii. 

 

Despre Congresul de lansare a candidatului PSD: 

Va fi ceea ce a fost consiliul naţional pentru Iohannis, după ce ai fost desemnat candidat urmează o manifestare, congres prin care aia se urcă pe scenă şi îi spun ce tare esti, fii bărbată Dănciă. Eu cred că Dăncilă nu îl va ataca pe Iohannis, dar este o prostie, dacă nu ataci contracandidatul pierzi.

Partidul mort al d-nei Dăncilă, îl împinge către pierderea identităţii, vrea transformarea PSD în USR. Eu cred că se înşeală, cu Dragnea, PSD avea identitate că în cazul off-shore, a roşiilor, are identitate, dar acum partidul nu se mai diferenţiază, după 26 mai sunt tot felul de măsuri de #rezist.

D-l Ponta a făcut câteva greşeli strategice, prin dezvăluirea acestor discuţii, este o mare lovitură pentru Pro România, care se credea că este o dizidenţă a PSD, dacă avea răbdare, Ponta trebuia să meargă prin ţară şi să aştepte la anul, când PSD va intra în ooziţie pentru vreo 20 de ani, şi am serioase îndoieli că va fi mai mare de 5%. Partidul ar trebui dizolvat şi reînscrişi, Ponta a ratat momentul. 

La ALDE, a mers la şantaj, neştiind că este un blat cu Iohannis să rămână până la alegerile pezidenţiale.

Nu va fi o campanie electorală, eu zic să-l proclamăm pe Iohannis din nou preşedinte. Noi nu avem nici până acum o dezbatere, nu ne confruntăm cu nimeni, şi noi îl alegem ca şi data trecută. Nu are rost nici al doilea tur, nici primul, suntem în septembrie. 

Nu va fi o campanie electorală, eu zic să-l proclamăm pe Iohannis din nou preşedinte. Noi nu avem nici până acum o dezbatere, nu ne confruntăm cu nimeni, şi noi îl alegem ca şi data trecută. Nu are rost nici al doilea tur, nici primul, suntem în septembrie. Nu-l critică nimeni pe Iohannis, nici Barna, Dăncilă e blat, Tăriceanu nu mai există, deci unde este campania? Doar dacă se înscrie Alexandru Cumpănaşu doar ca să le strice petrecerea, aştia au pus de-o horă, să vină unul care să le strice cheful. 

Nu va fi o campanie electorală, eu zic să-l proclamăm pe Iohannis din nou preşedinte. Noi nu avem nici până acum o dezbatere, nu ne confruntăm cu nimeni, şi noi îl alegem ca şi data trecută. Nu are rost nici al doilea tur, nici primul, suntem în septembrie. Nu-l critică nimeni pe Iohannis, nici Barna, Dăncilă e blat, Tăriceanu nu mai există, deci unde este campania? Doar dacă se înscrie Alexandru Cumpănaşu doar ca să le strice petrecerea, aştia au pus de-o horă, să vină unul care să le strice cheful.

Dăncilă crede că dacă face blat va merge mai departe cu guvernarea, ceea ce nu e adevărat, o spulberă. Pierderea alegerilor la un scor ruşinos din partea PSD, va da avânt dreptei. Trebuie indiferent cine devine preşedinte trebuie să punem capăt acestei hore în care candidaţii se fac că ei candidează. Ne vom trezi cu turul I şi turul II cu Iohannis, dar cine este de vină este Dăncilă. Ea face parte dintr-un electorat care îl detestă pe Iohannis

Editorialul săptămânii, sunt un mare admirator Vice, Doru Simionescu, răspărul în care scrie, este unul dintre jurnaliştii lucizi care întruneşte condiţiile unui jurnalist occidental. Presa pro-psd a trecut de partea lui Iohannis.

 

Top 5 politicieni


5. Rareş Bogdan. Este o uriaşă dezamăgire, am fost convins că a  va aduce o schimbare, a fost pus mare şef, imaginea este de rujul cu care se dă PNL pe buze ca să nu pară tânăr, un partid nou neprăfuit. Dacă nu se trezeşte, el tururie dar nu spune nimic.

4. Victor Ponta, care a devenit personaj mediatic prin aceste tribulaţii, ba intră, ba nu intră la guvernare, sper să-şi ia în serios rolul, eu nu văd nicio identitate, decât anti-PSD, în locul acestor combinaţii, era mai bine dacă îşi consolida partidul cu doctrină, cu structuri

3. Călin Popescu Tăriceanu, nu am inţeles ce a vrut, a ieşit boţit din această confruntare, el trebuie să renunţe la rice iluzie de candidat, el nu putea să ia decât de la PSD şi nu va lua de la USR sau PNL, altfel va lua 2 %, bine ar fi să renunţe în favoarea cuiva. Are multe acţiuni confuze.

2. Viorica Dăncilă, va fi candidata PSD, sunt curios cum va mobiliza partidul, acolo se va vedea temperatura sălii, sunt tare curios cum va reuşi să mobilizeze, va fi un congres de hai la luptă

1. Klaus Iohannis, va rămâne celebru cum şi-a pus şapca, un moment umilitor pentru poporul român, nu trebuia să şi-o fi pus-o. Tot ce face el este de frica lui Dan Barna, acesta iese prin ţară şi îşi face campanie

Teme:

Care sunt ultimele informaţii în cazul Caracal?

Este Gheorghe Dincă un criminal în serie sau cazul Alexandrei a scos la iveala o retea de trafic de persoane?

Ce se ascunde în spatele vizitei lui Iohannis la Washington?

Congresul PSD de sâmbăta o va valida pe Viorica Dăncilă drept candidat al partidului la prezidenţiale.

Citește și: