Gandul
418 vizualizări 24 oct 2019

Bruynseels, întrebată dacă Voiculescu s-a supărat pe ea din cauza înregistrărilor: Nu foarte tare

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, întrebată la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” dacă Dan Voiculescu s-a supărat pe ea din cauza înregistrărilor în care îl critică pe acesta, că „nu s-a supărat foarte tare”. Ea a precizat că are în continuare o relaţie normală de colaborare, în cadrul PPU.

Continuarea aici...

 

Bruynseels: Pământul este sferic. Sunt un om cu toate oalele acasă

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că nu face parte din nicio mişcare care crede că Pământul este plat, precizând că ştie că planeta noastră este sferică, fiind „un om cu toate oalele acasă şi cu mansarda cât de cât sănătoasă”.

Citiţi continuarea...

 

Bruynseels: Administraţia Prezidenţială e mult prea extinsă.Nu cred că e nevoie de toţi funcţionarii

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că Administraţia Prezidenţială e prea extinsă şi nu toţi funcţionarii de acolo sunt necesari. Ea a precizat că sunt importanţi consilierii prezidenţiali, însă aceştia nu trebuie să devină „o camarilă” în jurul preşedintelui.

Citiţi continuarea...

 

Ramona Ioana Bruynseels propune referendum pentru ridicarea imunităţii politicienilor

Ramona Ioana Bruynseels a afirmat, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că în cazul în care ar câştiga alegerile, din prima zi de mandat prezidenţial, s-ar consulta cu Parlamentul pentru organizarea unui referendum în care românii să fie întrebaţi dacă vor ridicarea imunităţii politicienilor.

Citiţi continuarea...

 

Ramona Ioana Bruynseels: Nu sunt un produs al sistemului. Sunt un om integru

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, întrebată ce o recomandă pentru funcţia de şef al statului, faptul că nu este „un om al sistemului” şi este o persoană integră care şi-a clădit cariera pe forţele proprii.

Continuarea aici...

Ştirea iniţială. Moderator: Monica Mihai/ Invitat: analistul politic Ion Cristoiu

Ioana Ramona Bruynseels faţă în faţă cu analistul politic Ion Cristoiu într-o ediţie specială a emisiunii "Gândurile lui Cristoiu".  Discuţiile se vor axa pe culisele înscrierii în cursa prezindenţială.

Urmăriţi aşadar, joi, de la ora 19.00. Teme:

De ce a ţinut Ioana Ramona Bruynseels să candideze?

Din culisele candidaturii Ioanei Ramona Bruynseels?

Cine îi finanţează campania electorală, soţul sau Dan Voiculescu?

Ce proiect de ţară propune? Ce şanse are?

Pe cine sprijină în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale?

Citește și: