5379 vizualizări 24 nov 2019

21:48 Ion Cristoiu: Sunteţi de acord că după ce Iohannis a zis că PSD trebuie trimis la lada de gunoi a istoriei, în această seară nu a zis nimic?

Normal era ca marele învingător să spună ce are de gând să facă şi cu ţara asta. Nu şi-a luat niciun angajament. Nu mi-a oferit priveliştea leninistă.

21:44 Ion Cristoiu: Liviu Dragnea s-a adresat unui electorat PSD care credea în ideile lor. A făcut greşeli uriaşe. S-a mers pe ideea Dăncilă eu sunt de treabă.

Asta n-a mers într-o campanie în care celălalt a mers pe violenţă.

21:42 Ion Cristoiu: Iohannis a avut un discurs moderat la adresa PSD / Se simte comod cu Dăncilă la conducerea PSD

21:21 Ion Cristoiu: Există un risc...nu avem un lider care să ţâşnească, nu e Gabriela Firea, are o mare problemă, va fi ţintă. Pentru Iohannis, pentru alegeri anticipate şi schimbarea structurii, cramponarea, discursul lui Dăncilă e foarte primejdios. Mai mult ca sigur a fost un eşec catastrofal.

21.00 Exit Poll: IOHANNIS: 64,8%, DĂNCILĂ: 35,2% - Un nou mandat de preşedinte pentru Klaus Iohannis

Ştirea iniţială. Analistul politic Ion Cristoiu va face o analiză la rece a celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, alături de moderatorul Monica Mihai.

Ediţia specială va începe la ora 20.30 şi cuprinde transmisii live de la sediile partidelor care îi susţin pe candidaţii Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

 La ora 21.00, agenţia MEDIAFAX va prezenta exit poll-ul Curs-Avangarde, la fel ca în primul tur al alegerilor.

 Aflaţi de pe MEDIAFAX cine va fi preşedinte în următorii 5 ani.

Citește și: