Alina Mihai
967 vizualizări 27 oct 2018

Dezvăluirea a fost făcută de Dan Silviu Boerescu, fost redactor şef Playboy, în cartea "Confesiunile unui bucătar pervers".

Mihaela Rădulescu a primit o ofertă de 50.000 de dolari pentru a se dezbrăca în celebra revistă pentru bărbaţi Playboy. Iniţial, vedeta a acceptat oferta, dar şedinţa foto nu a mai avut loc.

”Păi hai să vă spun cum s-a întâmplat. Era cât p’aci! Şi era să-i mai dăm şi vreo 50.000 dolari pentru asta. Nu ne-am înţeles, însă, asupra unui mic aspect procedural. Făcusem toate calculele şi, ţinând cont de un tiraj de minimum 100.000 de exemplare (... că doar n-o fi vândut mai puţin decât Andreea Antonescu!) şi de ce publicitate am fi vândut în plus faţă de un număr obişnuit, tot ieşeam pe plus.

Numai că Mihaela nu e doar o mare profesionistă a imaginii, ci şi o femeie foarte complicată. Ea îşi doreşte să iasă în câştig pe toate părţile (şi, în general, îi iese).

Nu era foarte hotărâtă cum şi cât să se dezbrace, dar voia banii. Şi mai voia, în cazul în care se răzgândea, să poată declanşa o întreagă telenovelă a refuzului şi a acceptării ofertei.
Mihaela avea pregătit propriul scenariu

Foto Facebook

Continuarea pe The One

Citește și: