Gandul
502 vizualizări 15 ian 2020

Dintre toate variantele insa, cea mai buna opţiune de transport persoane Romania Germania şi retur este cu autocarul.

De ce autocarul este de luat în calcul?

Este adevărat că distanţa dintre Germania şi România este de peste 1500 de kilometri şi o călătorie poate să dureze mai bine de o zi, însă este singurul neajuns al transportului pe roţi. În rest, companiile care oferă opţiunea unui autocar România – Germania se întrec în a oferi servicii foarte bune.

Cei de la Euro-Trans.ro au făcut o listă cu principalele motive pentru care acest tip de transport este de preferat în detrimentul altora:

- Oferă flexibilitate foarte mare. Dacă în cazul avionului este necesară o rezervare cu mult timp înainte pentru a obţine un preţ decent, în cazul autocarului preţul este fix iar biletele pot fi cumpărate chiar şi în aceeaşi zi cu plecarea (în limita locurilor disponibile)

- Autocarele internaţionale sunt dotate cu o mulţime de elemente de entertainment şi de confort. Scaunele sunt mai confortabile decât cele din avion şi le permit călătorilor să doarmă, spaţiul este mai mare iar conexiunea WI-FI este disponibilă în mai toate vehiculele. Astfel, orele petrecute în autocar pot fi cu adevărat plăcute.

- Există numeroase pauze. Orice călătorie lungă are nevoie de pauze pentru masă sau pentru toaletă. Programul călătoriei cu autocarul implica aceste pauze, care sunt suficient de lungi încât să asigure tot confortul;

- Se poate pleca din foarte multe oraşe din România şi se poate ajunge în foarte multe oraşe din Germania. Este eliminată problema transferului de la aeroport care poate să fie costisitoare şi total inconfortabilă;

- Se pot transporta bagaje foarte mari. Majoritatea companiilor care oferă transport cu autocarul permit transportul unor bagaje de peste 40 de kg, incluse în preţul biletului de călătorie. La nevoie, se pot transporta şi bagaje mai voluminoase sau în număr mai mare;

- În caz de situaţii urgente, rezervările pot fi anulate gratuit;

- Cei care aleg să călătorească în scop turistic pot să vadă o mulţime de peisaje deosebite pe drum şi chiar pot alege să facă opriri în diferite oraşe pentru a le descoperi;

- Nu există reguli foarte stricte în ceea ce priveşte lucrurile ce pot fi carate în autocar. Astfel, se pot căra băuturi sau diverse obiecte care în mod normal sunt interzise în avion.

Avantajele sunt, aşadar, consistente în favoarea transportului cu autocarul, rămânând doar să fie achiziţionat un bilet către Germania şi de admirat peisajele de pe drum.

Citește și: