Bianca Pavaluca
434 vizualizări 5 sep 2019

Boris Johnson îi mulţumeşte fratelui său pentru munca depusă

Prim-ministrul britanic Boris Johnson i-a mulţumit joi fratelui său, Jo Johnson, pentru munca depusă în funcţiile de ministru adjunct şi parlamentar, după anunţul făcut de acesta privind demisia, relatează Reuters.

„Prim-ministrul ar dori să îi mulţumească lui Jo Johnson pentru munca depusă”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Boris Johnson.

„A fost un ministru talentat şi un parlamentar fantastic. Prim-ministrul, în calitate de politician şi frate, înţelege că nu a fost un lucru uşor pentru Jo”, a adăugat acesta.

Ştire iniţială 

„A fost o onoare să reprezint Orpington pentru o perioadă de nouă ani şi să fiu ministru sub trei prim-miniştri”, a declarat Jo Johnson.

„În ultimele săptămâni am fost împărţit între loialitatea pentru familie şi interesele naţionale- este o tensiune imposibil de rezolvat şi este timpul ca alte persoane să îmi ia locul de ministru adjunct şi parlamentar”, a adăugat fratele prim-ministrului britanic.

Jo Johnson a votat în anul 2010 pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană şi pe parcursul anilor a dat dovadă de un spirit pro-european, contrar prim-ministrului Boris Johnson.

Deşi nu a criticat niciodată în public dorinţa lui Boris Johnson de a scoate Marea Britanie din UE fără un acord, este puţin probabil să fie de acord cu acest scenariu, conform Reuters.

Foto: Hepta

Citește și: