Silviu Bănilă
1906 vizualizări 8 aug 2018

Mafioţii sicilieni le promiteau oamenilor fără adăpost sau vulnerabili JUMĂTATE din profit, dacă acceptau să-şi sacrifice membrele pentru a fi aşezaţi în maşini avariate, pe marginea drumului, în scopul înscenării unor accidente, scrie Daily Mail.

După ce infractorii încasau banii din asigurări, victimele, care sfârşeau nu de puţine ori într-un SCAUN CU ROTILE sau aveau nevoie de cârje, primeau o mică parte din sumă sau chiar nimic.

Printre cei 11 acuzaţi se află o asistentă medicală care furniza calmante pentru victime, în scopul domolirii ţipetelor lor, în timpul procedeul inuman de RUPERE A OASELOR, a precizat poliţia italiană.

”Două organizaţii infracţionale au fost destructurate în urma anchetelor Poliţiei. Acestea dădeau dovadă de o cruzime fără margini şi foloseau DISCURI de greutăţi pentru a le rupe oasele victimelor”, au adăugat oamenii legii.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Palermo a declarat pentru AFP că organizaţiile respective activau separat în oraş, folosind însă acelaşi modus operandi de o violenţă rară şi vizând mai ales persoanele vulnerabile, precum cele cu probleme financiare sau dependente de droguri sau alcool.

Mafioţii amplasau victimele în maşini avariate, pe marginea drumului, la periferia oraşului Palermo şi aduceau martori falşi, care să discute cu serviciile de urgenţă. Victimele, care alegeau ce oase vor să le fie rupte, se lăsau atrase în înşelătorii ce promiteau 30% din bani, sume ce ajungeau chiar şi la 150.000 de euro, în funcţie de gravitatea rănilor. Schilozii primeau în final doar 50-100 euro sau chiar nimic, alegându-se cu o viaţă în scaunul cu rotile sau luni bune de mers în cârje.

Poliţia a mai precizat că infractorii au ucis accidental un tunisian, în luna ianuarie, căruia i-au rupt oasele pentru a-l folosi la înscenarea unui accident rutier. În ciuda decesului acelui om, mafioţii au continuat înşelăciunea, au pus cadavrul pe marginea drumului şi au ÎNCASAT banii din asigurare.


 

Citește și: