Alina Mihai
3900 vizualizări 15 oct 2018

Ducesa Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, este însărcinată cu primul ei copil, potrivit contului de Twitter al Kensington Palace, reşedinţa oficială a cuplului.

"Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântaţi să anunţe că ducesa de Sussex va naşte un copil în primăvara lui 2019", se arată în mesajul publicat pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al palatului Kensington, reşedinţa lor oficială.

I am so excited about the remainder of the month because it's going be a two week long celebration with HRH #MeghanMarkle, #PrinceHarry, and all the good people in their lives! #teamtungsten #teamsussex #sussexsquad pic.twitter.com/5gjDdz1Cje

— Ed (@Ed59029780) October 14, 2018

Potrivit expertului în nume de bebeluşi, Pamela Redmond Statran,  noul născut ar trebui să poarte un nume care să-i aducă un omagiu mamei lui Harry, prinţesa Diana, chiar dacă Meghan şi Harry vor avea, sau nu o fată. 

”Diana este numele perfect pe care Harry ar trebui să-l aleagă, ca să-i aducă un omagiu mamei sale. Dacă Harry şi Diana vor avea un băiat, ultimul nume al Prinţesei Diana, Spencer (Diana Frances Spencer), ar fi alegerea ideală pentru numele bebeluşului”, declară  Pamela Redmond Statran.

Numele noilor născuţi din familia regală sunt cel mai adesea omagii aduse predecesorilor (de exemplu, Prinţesa Charlotte, al cărei nume complet Charlotte Elizabeth Diana este un omagiu atât pentru părinţii lui William, prinţul Charles şi prinţesa Diana - cât şi pentru regină).

Naşterea copilului ducesei Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, este în măsură să infuenţeze companii şi domenii de activitate, chiar dacă nu este în măsură să crească în mod considerabil vânzările în retailul britanic.

Nunta celor doi, din luna mai, a avut un impact simţitor în retail, pentru că oamenii au cheltuit pe mâncare şi băutură pentru a sărbători. Bebeluşul regal nu va avea acest tip de impact, în parte pentru că este mult mai greu să programezi o petrecere pentru venirea pe lume a bebeluşului, în comparaţie cu o petrecere de nuntă. Sectoarele care vor beneficia totuşi sunt retailul de îmbrăcăminte, supermarketurile şi industria jocurilor.

În privinţa hainelor, nu este greu de imaginat că orice va purta Ducesa de Sussex va influenţa piaţa, tot aşa cum se va întâmpla cu orice haine va purta copilul. La fel s-a întâmplat în cazul rochiilor Ducesei de Cambridge, dar şi în cazul producătorului de cărucioare pentru copii Bogaboo, care a avut parte de un impuls în vânzări după ce Kate a apărut într-o fotografie cu copilaşul într-un căruţ al companiei.

Şi industria jocurilor va beneficia, chiar dacă nu într-un mod major; vor exista cu siguranţă pariuri asupra numelui copilului sau asupra momentului când se va naşte.

Copilul va fi al 7-lea în succesiunea la tronul Casei Regale, după tatăl său, Prinţul Harry.

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, s-au căsătorit  la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai. Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, într-o ceremonie impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

👶 It's official! 👶 #MeghanMarkle and #PrinceHarry are expecting their first baby in the spring!! 😍😍 BEST NEWS EVER!!! ❤️❤️ #royalbaby #MeghanAndHarry pic.twitter.com/rFuDYrcB0c

— boohoo.com (@boohoo) October 15, 2018

Prinţul Harry, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles şi al regretatei prinţese Diana, şi Meghan Markle aveau o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.

”Ducele şi Ducesa de Sussex aşteaptă primul copil, care se va naşte cel mai probabil în primăvara anului 2019”, anunţă contul oficial Kensington Palace (@KensingtonRoyal)

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex are very pleased to announce that The Duchess of Sussex is expecting a baby in the Spring of 2019. pic.twitter.com/Ut9C0RagLk

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 15 octombrie 2018
foto: Twitter / Kensington Palace (@KensingtonRoyal)

Citește și: