Mihai Draghici
3150 vizualizări 18 ian 2019

Accidentul s-a produs pe Drumul naţional Telesina 372, în apropierea localităţii Alvignano, în regiunea Campania, la nord de oraşul Napoli, informează casertanews.it.

Şoferul unui autoturism Skoda a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de Poliţie, care au pornit imediat în urmărire. După aproximativ 20 de kilometri, fugarii au încercat să scape de Poliţie depăşind un TIR, dar au observat prea târziu că din sens opus venea o altă maşină. Şoferul a tras de volan spre dreapta şi Skoda a intrat sub autocamionul pe care încerca să îl depăşească.

În urma impactului, patru din cei cinci pasageri din autoturism au murit pe loc, doi fiind aruncaţi pe asfalt. Corpurile altor doi pasageri morţi (un bărbat şi o femeie) au fost scoase cu greu din maşina rămasă cu roţile în sus, de echipele de descarcerare. Un al cincilea pasager a fost transportat în stare gravă la spital.

Toţi cei cinci oameni din autoturismul accidentat, patru bărbaţi şi o femeie, erau români. Patru dintre ei au murit pe loc, anunţă serviciile de intervenţie. Presa locală scrie că românii ar fi jefuit un magazin de bijuterii şi au fugit să scape de Poliţie. Când s-a produs accidentul, şoferul gonea cu 200 km/oră. În accident a mai fost lovit un autoturism Fiat Panda, însă pasagerii au scăpat doar cu o sperietură.

Cei doi poliţişti care îi urmăreau pe români au suferit răni minore. În maşina românilor au fost găsite toate bijuteriile furate şi instrumente folosite la spargeri.

 

Citește și: