Gandul
6978 vizualizări 10 sep 2019

Yujing Zhang a fost prinsă în timp ce încerca să intre ilegal în resortul Mar-a-Lago, deţinut de familia Trump, potrivit FOX News. Femeia avea asupra ei mai multe echipamente electronice, dar nu a fost acuzată de spionaj.

Suspecta, consultant de business, s-a prezentat în faţa judecătorului şi a unui juriu într-o uniformă de deţinut portocalie, iar la percheziţie oamenii legii au constatat că nu purta lenjerie intimă. Zhang a spus că nu i s-a pus la dispoziţie aşa ceva. De obicei, suspecţii sunt îmbrăcaţi în haine civile atunci când apar în instanţă.

Ulterior, femeia a fost dusă într-o celulă, iar apoi s-a schimbat în haine găsite în bagajul ei atunci când a fost reţinută de agenţii Secvret Service în luna martie a acestui an.

Tânăra şi-a concediat avocatul din oficiu în luna iunie şi a anunţat că se va apăra singură cu ajutorul unui translator. Problemele nu s-au terminat, însă, acolo. Zhang a declarat că îi este dificil să înţeleagă mandarina deoarece nu a mai vorbit limba de luni de zile.

Judecătorul care se ocupă de caz, Roy Altman, a acuzat-o pe suspectă că „joacă jocuri”.

Femeia - asupra căreia s-au găsit: o sumă mare de bani, un computer, telefoane mobile, electronice şi un detector de camere ascunse - riscă să petreacă până la şase ani după gratii şi să primească o amendă de 250.000 de dolari.

 

Citește și: