Bianca Pavaluca
618 vizualizări 30 aug 2018

Preşedintele american consideră că „ura şi părerea părtinitoare” a lui Jeff Zucker asupra sa a adus organizaţia media în „imposibilitatea de funcţionare”.

„Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile lui sunt proaste, compania AT&T ar trebui să îl concedieze pentru a-şi salva credibilitatea”, a declarat preşedintele american.

Jeff Zucker se află în concediu medical, după o operaţie la inimă.

Preşedintele american a postat ulterior un alt mesaj pe Twitter, în care critică postul NBC News.

„Ceea ce se întâmplă la CNN se întâmplă în moduri diferite şi la alte posturi - dintre acestea, NBC News este cel mai rău”, a declarat Trump.

Donald Trump a criticat în mai multe rânduri postul CNN, declarând că nu este onest şi că este concentrat doar pe agenda personală.

Un reporter CNN a fost dat afară din cadrul unui eveniment ţinut la Casa Albă în luna iulie, după ce i-a adresat lui Donald Trump întrebări despre preşedintele rus Vladimir Putin şi despre fostul său avocat, Michael Cohen.

În ultimele luni, Donald Trump a criticat mai multe posturi de televiziune şi publicaţii americane, printre care şi Washington Post, deţinut de Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Foto: Hepta

 

Citește și: