Silviu Bănilă
2028 vizualizări 9 aug 2018

Sandor Szabo, în vârstă de 35 de ani, se afla în vizită la New York pentru a participa la o nuntă. Szabo, care locuia în Boca Raton, Florida, a bătut în geamurile mai multor maşini din Long Island City, duminică, în jurul orei locale 1AM, pentru a descoperi care este maşina comandată prin Uber, scrie The Independent.

Famila sa povesteşte că omul a plecat de la hotelul unde locuia cu fratele său şi dorea să ajungă la destinaţie pe cont propriu.Suspectul s-a dat jos din maşină şi l-a lovit atât de tare pe Szabo încât turistul a căzut cu capul de ciment. Bărbatul a fost dus la spital şi a rămas conectat la aparatele de susţinere a vieţii, timp de câteva zile, după care a murit. Szabo lucra la compania What If Media Group din Florida, de circa doi ani. CEO-ul companiei, Josh Gillon, a declarat că Szabo era un om prietenos şi foarte inteligent.

Individul care l-a ucis pe Szabo a fugit de la faţa locului cu un SUV alb. Poliţia a prezentat imagini video de pe camerele de supraveghere, în speranţa că va facilita identificarea criminalului.Poliţiştii l-au descris pe agresor ca fiind un bărbat cu chelie, îmbrăcat într-o bluză cu mânecă lungă deschisă la culoare şi blugi.

Citește și: