1446 vizualizări 12 aug 2017

Christi Bowmer, o femeie de 49 de ani din Texas, aflată în Littlefield Parking Garage din Austin, la etajul 7 al parcării, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie a BMW-ului său şi s-a prăbuşit în gol, peste o altă maşină, care se pregătea să părăsească parcarea.

“Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor” a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident, dar care nu-i pun viaţa în pericol.

Femeia spune că maşina BMW în care se afla i-a salvat viaţa, şi mulţumeşte tuturor celor care au ajutat-o, în special celui care a scos-o din maşina prăbuşită: ”Medicii au spus că dacă nu mă scotea din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”, potrivit celor de la knax.com.

 La volanul celeilalte maşini se afla William Burch, care a povestit că vorbea la telefon cu mama lui în momentul incidentului. “Îmi pot imagina ce a gândit când i-am spus: “Tocmai a aterizat o maşină peste mine. Trebuie să închid”.

Avocatul femeii care a căzut în gol cu maşina spune că aceasta va da în judecată parcarea pentru ca ”pericolul” din aceste parcări să fie ”rezolvat”.

Citește și: