Ana Obretin
146 vizualizări 26 aug 2019

După trei ani de pauză, timp în care vechile producţii ale teatrului au fost jucate în spaţii independente prietene (Godot Cafe Teatru, La Scena, Teatrul de Artă, Teatrul Dramaturgilor), Teatrul În Culise îşi va relua activitatea în incinta Artist Cafe, pe strada Lipscani nr. 30.

În Culise, teatru fondat de regizorul Cristian Bajora, îşi continuă misiunea de a promova un teatru sincer, cu texte şi viziuni proaspete, cu actori profesionişti tineri şi studenţi la facultăţile de profil, o instituţie dispusă să provoace şi să recâştige publicul îndepărtat de cultură prin spectacole actuale, îndrăzneţe, menite să intrige, dar şi să distreze spectatorii, potrivit comunicatului.

În fiecare seară - de luni până duminică -, spectatorii se vor delecta cu toate genurile teatrale, comedii, tragicomedii, spectacole erotice, drame, stand up comedy şi show-uri de improvizaţie.

Noul spaţiu În Culise, amenajat în stil teatru-cafenea, are o capacitate de 70 de locuri.

Stagiunea va fi lansată cu premiera „The Blue Room”, pe 12 septembrie, de la ora 20.00. Biletele pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro, mystage.ro, dar şi din clădirea Diverta de pe Lipscani nr. 30.

Mai multe detalii despre programul spectacolelor se găsesc pe www.inculise.ro.

 

Citește și: