Departamentul Externe
1582 vizualizări 26 sep 2018

"Este vorba de o infracţiune gravă", a declarat judecătorul Steven O'Neill, din comitatul Montgomery (Pennsylvania). "Domnule Cosby, această faptă s-a întors împotriva dumneavoastră. A venit ziua, a venit momentul", a adăugat judecătorul, stabilind o sentinţă de 10 ani de închisoare, cu posibilitatea de a fi pus în libertate după 3 ani.

Actorul a părăsit în cătuşe sala de judecată.

Bill Cosby, în vârstă de 81 de ani, a fost catalogat drept individ care comite agresiuni sexuale prin violenţă, astfel că va trebui să primească toată viaţa consiliere psihologică, iar numele său va figura într-un registru de profil.

Actorul a refuzat să facă vreun comentariu.

Juraţii unui tribunal federal l-au găsit vinovat pe Bill Cosby pentru trei capete de acuzare privind agresarea sexuală a studentei Andrea Constand, în urmă cu 14 ani. În urmă cu un an, o altă instanţă nu reuşise să ajungă la un verdict în cazul lui Bill Cosby.

Bill Cosby este un celebru actor, comediant, producător de televiziune, muzician şi activist american. Un veteran al comediei stand-up care a început cu mici show-uri în diferite cluburi, apoi a primit un rol în 1960 în serialul de acţiune, I Spy. Mai târziu, a apărut în propriul serial, comedia de situaţie, The Bill Cosby Show, în 1969.

Foto: Hepta

Citește și: