Alexandra Mortu
123 vizualizări 14 dec 2019

1. Vouchere de cumpărături

Ţinând cont de faptul că fiecare avem gusturile personale atunci când vine vorba de haine şi accesorii, dar nu numai, unul dintre cele mai indicate cadouri sunt voucherele de cumpărături iar dacă ştiţi care sunt brandurile preferate de persoanele cărora vreţi să i le oferiţi, cu atât mai bine. Astfel, persoanele care se vor bucura de ele îşi vor putea cumpăra exact ceea ce îşi doresc şi le place.

2. Baterii de încărcare portabile

Dacă vreţi să faceţi cadouri persoanelor despre care ştiţi că folosesc destul de mult telefonul şi sunt mereu pe fugă, fie că este vorba de rezolvarea anumitor task-uri sau alte probleme, bateriile portabile sunt cadoul ideal.

3. Formele pentru prăjituri

Prietenii sau prietenele care sunt îndemânatici în bucătărie şi cărora le place să gătească s-ar bucura de un asemenea cadou, mai ales pentru faptul că vin Sărbătorile iar pregătirile pentru mesele festive sunt în toi.

4. Jocuri interactive

Un cadou ideal pentru cei care sunt sufletul petrecerilor şi le place să organizeze seri de jocuri sunt jocurile de strategie sau cele de „societate”.

5. Parfumuri

Chiar dacă par cadouri pretenţioase, pot fi cele ideale dacă ştii deja ce branduri preferă persoanele cărora vreţi să le oferiţi. Dacă nu ştiţi care sunt preferinţele acestora, vă recomandăm să alegeţi alte cadouri întrucât anumite persoane pot fi sensibile la anumite mirosuri sau substanţe ale / din anumite parfumuri.

Foto: Pixabay


 

 

Citește și: