Gilda Popa
275 vizualizări 16 ian 2020

Sute de femei l-au luat peste picior pe miliardarul japonez Yusaku Maezawa, după ce acesta a anunţat pe Twitter că îşi caută o iubită care să-l  însoţească într-o călătorie în jurul Lunii. Omul de afaceri japonez a publicat recent un anunţ matrimonial, spunând că a apelat la această soluţie din cauza singurătăţii pe care o resimte la vârsta mijlocie.

”Acest anunţ matrimonial pentru un show TV vă face să arătaţi ca un sugar daddy şi va face femeile participante să pară oportuniste. Vorbesc din experienţă, pentru că mi s-a oferit un contract de publicitate, un turneu şi jumătate de milion de euro în schimbul căsătoriei. Bineînţeles că am spus nu”, comentează Myriam la anunţul miliardarului.

”Doamne, vorbeşti ca un ticălos nenorocit”, spune alta.

”Bună Yusaku Maezawa, vreau să împrumut 300.000 de dolari ca să încep o afacere în Mexic, numărul contului meu este 557… şi codul interbancar 0146… Banco Santander”, scrie o altă tânără.

”Anunţul este stupid şi trist. Dacă vrei să găseşti dragoste, încercarea de a o cumpăra cu o călătorie pe lună nu este cu siguranţă cea mai bună metodă. Dacă doriţi o femeie astronaut, bănuiesc că niciuna nu va fi interesată să fie o escortă într-o călătorie ca asta”, îi mai scrie un anonim.

”Dacă vă gândiţi să luaţi şi un lider religios pentru a oficia căsătoria, vă rog să mă luaţi în considerare - Arhiepiscopul Christine Johnson. Aş fi onorat să vă cunun în spaţiu”, supralicitează un alt commentator.

Maezawa va fi primul turist care va călători în jurul Lunii la bordul unui vehicul al companiei private de transport spaţial SpaceX, fondată de Elon Musk. Călătoria este programată pentru cel mai devreme 2023, iar Maezawa, în vârstă de 44 de ani şi cu afaceri în domeniul modei, va fi prima persoană care va ajunge în jurul Lunii de la cea mai recentă misiune americană Apollo, care a avut loc în 1972. Pentru această călătorie, omul de afaceri a plătit o sumă care nu a fost făcută publică.

Miliardarul a încheiat recent o relaţie cu o actriţă japoneză şi a anunţat că aşteaptă răspunsuri de la „tinere în vârstă de 20 de ani şi peste”, care îşi doresc să se bucure de viaţă la maximum.

Procesul alegerii unei partenere va sta la baza unei emisiuni pentru un seviciu de streaming online, AbemaTV.

„Am trăit exact cum am vrut până acum", a arătat Maezawa, care are trei copii cu două femei diferite. „Am 44 de ani. Pe măsură ce se fac simţite sentimente de singurătate şi gol, singurul lucru la care mă gândesc este să iubesc mai departe o singură femeie", a explicat miliardarul în anunţul dat publicităţii.

Yusaku Maezawa este fondatorul companiei de modă Zozo. Omul de afaceri este cunoscut pentru interesul pe care îl arată pentru artă şi maşini sport.

sursa foto: Twitter

Citește și: