1229 vizualizări 10 sep 2019

Jade Savage a declarat că a fost „cea mai îngrozitoare întâlnire” pe care a avut cu un bărbat până acum.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a povestit că a petrecut 3 ore şi jumătate călătorind din Leicester în Peterborough pentru a se întâlni cu bărbatul cunoscut pe Tinder, însă lucrurile nu au mers deloc cum se aştepta deoarece acesta i-a spus că e grasă.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ai, a acuzat-o pe tânără că nu arată cum arăta la ultima lor întâlnire pe care o avuseseră în urmă cu o lună.

Jade a declarat pentru The Sun că ziua a devenit şi mai proastă după ce a ratat trenul de întoarcere şi a trebuit să plătească bilet pentru o altă cursă.

Tânăra şi-a făcut o pagina pe platforma GoFundMe pentru a-şi recupera banii pe care i-a risipit pe biletul de drum pentru întâlnirea cu bărbatul care a insultat-o.

„Vorbeam cu el prin mesaje când am coborât din tren şi îl aşteptam să vină să mă ia. Atunci mi-a spus «Te-ai mai îngrşat, nu-i aşa?». Iar eu i-am răspuns «Nu, nu poţi spune asta».  Era destul de evident că ar fi vrut să anulăm întâlnirea, dar totuşi speram că putem petrece timpul împreună, aşa că ne-am îndreptat spre maşina lui. Atunci el mi-a spus «Dar po spune asta. Te-ai mai îngrăşat, deci pot glumi despre asta». Apoi l-am făcut nesimţit  şi a reacţionat imediat «Crezi că sunt nesimţit?». După m-a condus înapoi în staţie şi mi-a spus că i-am dat o stare proastă, deci ar trebui să mă duc acasă”, a povestit tânăra despre experienţa neplăcută.

Se pare că în timp ce aştepta trenul şi bea un pahar de vin. tinerei i-a venit ideea să creeze campania de strângere de fonduri.

Foto: Captură Daily Mail

Bărbatul cu care aveam întâlnire m-a făcut grasă şi s-a simţit ofensat când i-am spus că este răutăcios şi că se poartă ca un nesimţit. Aşa că m-a condus în staţie după doar 5 minute.  Apoi s-a oferit să îmi dea 90 de lire pentru biletul de întoarcere şi m-a blocat când i-am spus că sunt de acord. Vreau doar să îmi recuperez cele 90 de lire ca să îmi cumpăr vin şi batoane de unt”, a scris femeia în descriere paginii de strângere de fonduri.


 

 

Citește și: