Razvan Tupa
65 vizualizări 17 ian 2020

Rapperul american Eminem şi-a surprins fanii anunţând joi noapte că a scos pe piaţă al 11-lea album din carieră, „Music to be Murdered by”.

Imaginea de pe coperta albumului preia ideeea prezentării înregistrărilor date publicităţii în 1958 de regizorul Alfred Hitchcock, cu acelaşi titlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspired by the master, Uncle Alfred! #MusicToBeMurderedBy

O postare distribuită de Marshall Mathers (@eminem) pe

Ian 16, 2020 la 9:37 PST

Eminem este fotografiat cu câte un topor şi un pistol în fiecare mână, ridicate la nivelul tâmplelor, aşa cum apăruse şi celebrul regizor.

Producătorii au pregătit şi o copertă pentru care pot opta distribuitorii care ar putea găsi prea violentă imaginea iniţială, Eminem fiind surprins pozând cu o lopată pentru coperta alternativă

Noul album include şi fragmente în care se aude vocea lui Hitchcock.

Între piesele lansate cu această ocazie, Eminem a inclus colaborări cu Ed Sheeran, Skylar Grey, Royce Da 5'9", Black Thought, Q-Tip, Denaun, White Gold, Young M.A, KXNG Crooked, Joell Ortiz, Don Toliver, Anderson .Paak şi Juice WRLD.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s your funeral... #MusicToBeMurderedBy Out Now - link in bio

O postare distribuită de Marshall Mathers (@eminem) pe

Ian 16, 2020 la 9:07 PST

Eminem, pe numele real Marshall Mathers, a procedat asemănător în 2018 atunci când a lansat „Kamikaze”, discul pe care a inclus mesaje cu ton politic şi mai multe afirmaţii legate de Donald Trump.

Sursă FOTO: @eminem / Instagram

 

Citește și: