Gandul
39898 vizualizări 11 aug 2019

Fostul model, Tracy Dixon, acum în vârstă de 54 de ani, cere despăgubiri de 200.000 de lire sterline de la poliţia britanică, transmite The Sun.

Femeia susţine că informaţii din acest dosar sunt încă ascunse şi nu ştie de câte ori a fost filmată.
 
Cei cinci, piloţi şi poliţişti, au folosit camera puternică a elicopterului în scop abuziv timp de câţiva ani, începând cu 2007. Unele dintre filmări au fost făcute în zona South Yorkshire. Multe din materialele înregistrate au fost găsite pe DVD-uri în locuinţa unuia dintre acuzaţi, Adrian Pogmore, tatăl a doi copii. Acesta a fost condamnat la un an de nchisoare în acest dosar.

Dixon sugerează că bărbatul de 52 de ani ar fi avut o obsesie pentru ea. Cei doi au fost colegi la şcoală, iar Pogmore ar fi filmat-o de mai multe ori de la înălţime, timp de cinci ani, după ce a aflat unde locuieşte. În înregistrări apar şi cele două fete ale lui Dixon, în vârstă de 18 şi 15 ani.

Activitatea echipajului a fost descoperită după patru plângeri primite de poliţie în perioada 2007 - 2015.
 
Elicopterul în valoare de 4 milioane de lire sterline folosit de cei cinci dispune de două camere de înaltă rezoluţie pentru utilizarea în timpul zilei şi de una termală (model Wescam MX15), folosită noaptea.


 

 

Citește și: