283 vizualizări 5 feb 2020

„În ultima zi a Turului României 10 în 10, le-am ridicat pe umeri pe colegele noastre, Sabina Ciulu şi Bochiş Andrada, pentru a promova egalitatea de gen în politică.

Dăm mai departe acest #KissBucketChallenge către şefii din politica românească şi îi invităm să arate că un lider trebuie să-şi ajute colegii să se ridice cât mai sus.

Nominalizăm următorii lideri:

1. Ludovic Orban pe Raluca Turcan

2. Marcel Ciolacu pe Olguţa Vasilescu

3. Rareş Bogdan pe Alina Gorghiu

4. Dan Barna pe Clotilde Armand

5. Victor Ponta pe Ioana Petrescu

6. Dacian Cioloş pe Cosette Chichirău

7. Călin Popescu Tăriceanu pe Norica Nicolai

8. Traian Băsescu pe cine vrea el

Aveţi şapte zile. Start cronometru!

#KissBucketChallenge

#Romania10in10

#mieimipasa”, a postat Ilan Laufer pe pagina de Facebook.

Postarea politicianul a strâns sute de reacţii şi zeci de distribuiri, precum şi peste 70 de comentarii. Unele dintre cele mai apreciate comentarii sunt:

- „Femeile ajung sus şi pe meritul lor, nu pe umerii bărbaţilor. Şi în politică ştiu câteva”;

„Pentru mine reprezentarea egalităţii de gen în politică şi în orice alt domeniu este «umăr la umăr» in niciun caz «unele pe spinarea altora»”.

„Traian basescu pe Emil Boc”.

Harry Ilan Laufer este un politician român, cu origini evreieşti, care a deţinut funcţia de ministru pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat între 29 iunie 2017 şi 29 ianuarie 2018 în Guvernul Mihai Tudose. De asemenea, acesta a lansat Platforma Social Liberală, la Cluj, un proiect politic prin intermediul căruia îşi propune să intre în Parlamentul României.

Citește și: