Asistând la dialogul celor doi, martorul, care a povestit cele întâmplate, a mărturisit că a avut tentativa de a se ridica de la masă pentru a merge să îi atragă atenţia bărbatului să îşi măsoare cuvintele faţă de iubita sa, potrivit BoredPanda.com. 
 
"Mă ridicasem pe jumătate de pe scaun când am simţit o mână pe umăr. Când îmi ridic privirea, zăresc un bărbat solid, pe la 50 de ani. 'Uşurel, am eu grijă', mi-a spus el pe ton grav", continuă martorul.
 
Mai departe, bărbatul înaintează către cuplu, trage un scaun la masă şi se aşază lângă ei. În următorul moment, scoate legitimiţia de poliţist şi o pune în faţa lor.
 
"Sărbătoream în linişte ziua de naştere a fetiţei mele, alături de familia mea, când te-am auzit ameninţând-o pe această tănără. Ai vreo explicaţie?", i s-a adresat poliţistul celui care părea a fi iubitul tinerei. 
 
Văzând că ezită, poliţistul a continuat: "Ce ar fi să îmi înmânezi cartea de identitate şi să te duci să achiţi nota de plată? Pentru a nu strica seara tuturor de aici''.
 
"Este în regulă", a răspuns bărbatul, după care s-a ridicat de la masă şi s-a dus să plătească cina, lăsându-şi cartea de identitate pe masă, poliţistul luându-i datele.   
 
În cele din urmă, după un ultim schimb de replici şi după ce bărbatul a plecat, la invitaţia poliţistului, tânăra a acceptat să meargă la masa unde se afla restul familiei sale şi să continue seara acolo.  

Citește și: