2906 vizualizări 16 ian 2020

Mulţi cunosc povestea relaţiei cu Ştefan Bănică jr., însă marea pasiune a Cristinei Ţopescu nu are legătură cu muzica. Îndrăgita prezentatoare tv a cunoscut fiorul dragostei când l-a întâlnit pe Dan Andronic, susţine un apropiat al Cristinei, citat de playtech.ro.

„Dintre toţi bărbaţii din viata ei, pe el l-a iubit şi respectat cel mai mult. Cristina a avut parte de o poveste liniştită, frumoasă, cu un bărbat pedant, atent, cu mult bun simţ. Un om cu o vastă cultură generală. Primul iubit cu care Cristina a putut vorbi ca de la egal la egal. După despărţire au rămas amici, iar ea a vorbit la superlativ despre Dan Andronic până în ziua în care a murit”, a declarat un apropiat.

Despre relaţia cu Ştefan Bănică jr., s-au scris şi spus atâtea încât firul adevărului s-a încâlcit demult printre iţele bârfelor de oraş. Cert e că, la scurt timp după despărţirea lor, cântăreţul a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu. Prin viaţa Cristinei Ţopescu a trecut şi fostul senator Nicolae Dide, însă nici alături de el nu a avut parte de prea multă fericire, mai cu seamă că politicianul era o fire vulcanică şi mai tot timpul intra în scandaluri şi conflicte.

Citește și: