Gandul
11175 vizualizări 11 sep 2019

Mario Iorgulescu a provocat, duminică dimineaţa, un grav accident rutier, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii.

Iorgulescu junior a fost transportat la spital şi starea lui este foarte gravă, potrivit medicilor. Gino Iorgulescu s-a oferit să ajute familia celui decedat în urma accidentului provocat de fiul lui.

Mario se afla la volanul unui bolid de lux Aston Martin, când a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină. Acul vitezometrului s-ar fi oprit, în cazul supercar-ului, la 240 km/h.

„Mario Iorgulescu este un personaj care nu intră în tiparele banalului. În trecut, a fost acuzat că împreună cu un clan ar fi sechestrat şi bătut un bărbat. Înţeleg că în primă instanţă a fost achitat. Oricum nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici maşina pe care i-o luase tatăl lui nu era în tiparele banalului. Era o super maşină. După accidentul mortal, reflexul societăţii româneşti este să spună: Parlamentul este de vină! Eu credeam că Mario Iorgulescu este de vină. Aaaa…. nuuuu…. Legile… nu sunt suficient de aspre. Absolut…

Vă daţi seama că i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege. Nu cred că legile mai aspre sau mai puţin aspre l-ar fi împiedicat pe Mario Iorgulescu să… orice. Nu cred că-l interesa deloc ce scrie într-o lege sau în altă lege. E un reflex atât de imbecil să dai vina pe legi… împiedică orice raţionament”, a declarat Badea la A3.

Citește și: