126 vizualizări 11 sep 2019

Unii nativi sunt mai romantici, alţii mai războinici, în vreme ce alte persoane sunt extrem de practice, iar zodia îţi poate spune multe despre personalitate, ceea ce te va ajuta să alegi cadoul potrivit, chiar şi cand vine vorba de cărţi, scrie Woman 2 Woman.

Berbec

Îi place să citească orice ţine de istorie sau război. În special bărbaţilor, cărora le poţi face cadou şi cărţi despre strategii folosite în competiţiile sportive. Femeile sunt, însă, mai înclinate spre partea mai practică şi vor aprecia cărţile despre modalităţi de decorare sau chiar albume care să prezinte în detaliu arhitectura şi design-ul caselor unor celebrităţi, dar şi recomandări ale designer-ilor.

Taur

E un gurmand, aşa că o carte de bucate, cu reţete de mâncăruri elaborate e exact ceea ce i se potriveşte. Taurul are răbdare să pregătească feluri deosebite de mâncare, pentru că imaginaţia lui de gurmand îl va ajuta să găseasca cele mai gustoase combinaţii. Aşa că nu mai sta pe gânduri. Fugi la librărie şi cumpără-i o carte de bucate.

Gemeni

Dualitatea se manifestă în orice domeniu, chiar şi în ceea ce priveşte personalitatea şi preferinţele. Însă asta nu poate decât să îţi uşureze munca, pentru că Gemenii apreciază o plajă largă de domenii, deci ai de unde alege. Poate cel mai potrivit cadou ar fi o carte despre magie sau una despre comunicare.

Rac

Cărţile de dezvoltare personală sau romanele de dragoste sunt cele mai potrivite pentru nativele acestei zodii. Sunt sensibile, mămoase, tandre şi foarte apropiate de familie. Visează la partenerul perfect şi sunt extrem de sentimentale.

Leu

E poate cea mai mândră zodie, dar şi puternică şi, uneori, neînduplecată. Nu încerca să îl înmoi cu romane de dragoste sau poezie, nu sunt pentru el. Mai bine ai alege o carte despre liderii politici sau teste de cultură generală şi inteligenţă.

Fecioară

E tipicară, aşa că ai grijă ce îi oferi. Însă e şi preocupată de modă, curăţenie şi sănătate. Ipohondria e des întâlnită la nativii acestei zodii. Ai putea, astfel, să îi faci cadou un dicţionar medical sau o carte de bune maniere şi etichetă.

Balanţă

Balanţele iubesc luxul, chiar şi atunci când nu şi-l permit. Aşa că nu vei da greş cu un cadou constând într-un vechi şi scump exemplar al unei cărţi. Însă romanul pe care i-l oferi trebuie să fie într-o stare bună şi un design aparte. Poate nu o va citi, însă cu siguranţă o va aprecia şi o va păstra la vedere.

Scorpion

Îl atrag misterele şi ocultismul, experienţele colorate, aşa că nu vei da greş cu un roman poliţist sau cu o carte despre zodii şi reîncarnare. O altă opţiune ar fi o carte de psihologie sau un roman psihologic, care să ii solicite imaginaţia şi să îl provoace.

Săgetator

Îi place să calatoreasca, aşa că un album cu fotografii din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii îi va plăcea cu siguranţă. Chiar şi romanele a căror acţiune se desfăşoară în mai multe zone ale lumii i-ar fi pe plac. Asta pentru că Săgetătorul va avea astfel ocazia să călătorească şi să vadă locuri noi măcar în gând.

Capricorn

Îi place să socializeze şi să se întâlnească cu prietenii, aşa că orice carte care îi va oferi un subiect de discuţie interesant i se potriveşte. Nu de puţine ori, femeile născute în această zodie visează la cluburi de lectură pe care să le frecventeze împreună cu prietenele, aşa că vei vedea că bibliotecile au un loc aparte în casa acestor native.

Vărsator

O carte amuzantă sigur i se potriveşte oricui, aşa că de ce să nu îi oferi una şi prietenului tău Vărsator. Nu are mult timp de pierdut, aşa că nu se poate dedica unor cărţi care să îl obosească şi să îi strice dispoziţia. O carte de bancuri sau un roman vesel şi plin de umor ar fi cadoul potrivit pentru acest nativ.

Peşti

E romantic şi visător, aşa că o carte de poezii ar putea fi pe placul lui. Însă are şi o latură pragmatică şi poate fi înclinat spre tehnologie. Cărţile despre contrucţia unor clădiri ale viitorului sau despre tehnologia folosită pentru crearea roboţilor ar putea să îl atragă.

Citește și: