912 vizualizări 13 oct 2017

În vârstă de 25 de ani, Demi Lovato vorbeşte în documentarul care prezintă detalii din viaţa ei de dincolo de şcenă. 

Documentarul urmează să  fie lansat la jumătatea lunii octombrie, însă pe YouTube a fost încărcat deja un trailer al acestuia în care Demi face o dezvăluire şocantă pentru fani. Tânăra mărturiseşte că de cinci ani a reuşit să scape de drogurile care i-au pus în pericol viaţa şi că încearcă să se redescopere pe sine. 

„Mă aflu într-o călătorie în care descopăr cum e să stai departe de toţi demonii. Mă simt bine în pielea mea, am încredere. Mă simt sexy”, a spus Demi Lovato.

Demi Lovato a debutat în serialul Barney & Friends, însă şi-a câştigat celebritatea în urma interpretării rolului lui Mitchie Torres în filmul Camp Rock alături de Jonas Brothers, şi datorită serialului Sonny şi steluţa ei norocoasă. Lovato a debutat în industria muzicală cu albumul Don't Forget, lansat pe 23 septembrie 2008. Acesta a fost un succes comercial, debutând pe locul al doilea în Billboard 200, cu peste 89.000 de exemplare vândute în prima săptămână. Ulterior, artista şi-a lansat al doilea album, intitulat Here We Go Again, pe 21 iulie 2009, dovedindu-se a fi un nou succes şi atingând poziţia fruntaşă în Billboard 200. A urmat Unbroken, iar pe 14 mai 2013, cel de-al patrulea album al său, intitulat chiar Demi. Albumul a ocupat a treia poziţie în clasamentul Billboard 200, vânzându-se în prima săptămână în 110.000 de exemplare.

Citește și: