39049 vizualizări 5 nov 2019

Milijana Bozic, participantă la reality-show-ul sârbesc „Cupluri” a fost filmată în timp ce se săruta pasional cu Nemanja Stamatovic Zabac, un bărbat de 60 de ani, deşi în luna septembrie a acestui an s-a căsătorit cu un bărbat de 74 de ani, potrivit Daily Mail.

În fotografia care a apărut la TV în cadrul emisiunii, se observă cum tânăra stă în braţele bărbatului de 60 de ani şi îl sărută cu pasiune:

 

Dovada televizată a adulterului a ieşit la iveală după câteva săptămâni după ce în spaţiul public s-a speculat că a apărut o fotografie cu tânăra goală în patul unui alt bătrân.

Presa locală a sugerat că Milijana s-ar fi culcat cu un bărbat mai în vârstă în timp ce soţul ei de 74 de ani dormea lângă ei.

Milijana a negat acuzaţiile că ar fi făcut sex cu bărbatul respectiv: „Îl voi da în judecată pe cel care a distribuit imaginile. A fost un selfie pe care ştiu cui i l-am trimis. L-am văzut pe bărbatul cu care lumea zice că m-am culcat de două ori şi nu am avut nicio relaţie cu el”, a declarat tânăra

În luna septembrie, un bărbat în vârstă de 74 de ani din Serbia s-a căsătorit cu iubita lui de 21 de ani în ciuda faptului că tânăra l-a înşelat, cel puţin o dată.

Nunta a avut loc pe 7 septembrie în oraşul Pozega, în vestul Serbiei.. „Am plâns de fericire. De fapt, nu am plâns, dar am vărsat câteva lacrimi”, a declarat mireasa.

Copiii mirelui, Milojko Bozic, şi părinţii fetei, Milijana, nu au participat la eveniment.

Cei doi au devenit celebri după ce au apărut la emisiunea de televiziune numită „Cupluri”. Acolo, Milijana l-a înşelat pe Milojko cu un bărbat mult mai tânăr. Tânăra  a recunoscut că i-a făcut sex oral unui bărbat de 35 de ani însurat.

Bărbatul are trei copii din prima căsătorie, de 45, 35 şi 30 de ani. Bozic are şi doi nepoţi, de 13 şi 11 ani.

Cei doi s-au căsătorit doar civil, deoarece biserica din localitate refuză să unească cupluri între care diferenţa de vârstă este mai mare de 15 ani.

Milijana a declarat că Milojko s-a descurcat bine în noaptea nunţii. „L-a durut puţin spatele, dar s-a descurcat bine”, a declarat mireasa. Totuşi, cei doi nu a făcut sex normal, ci oral, potrivit tinerei.

 

Citește și: