Razvan Tupa
2678 vizualizări 13 feb 2019

”E o ocazie bună să ieşi în oraş”, i-a descris actriţa Melanie Ebanks comedia ”Oh, Ramona!” regizorului Cristina Jacob în discuţia live la care au mai participat Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Andromeda Godfrey şi Leonardo Boudreau.

”A fost o provocare, pentru că lucram într-o limbă diferită şi, poate au fost neînţelegeri, dar sunt foarte fericită pentru că sunt profesionişti de primă mână şi orice regizor îşi doreşte să aibă acces la o distibuţie internaţională, pentru că ai ocazia să îi alegi pe cei mai buni”, a explicat Cristina Jacob.

Basil Eidenbenz şi-a amintit că printre indicaţiile care l-au mirat cel mai tare a fost aceea de a face ”ceva interesant”.

”E un film care spune multe poveşti pe care preferăm să le ascundem de multe ori şi mulţi le-am trăit în adolescenţă, indiferent din ce parte a lumii venim”, a spus Leonardo Boudreau.

”Cred că e o ocazie bună să ieşi în oraş, cu prietenii sau cu familia, dacă nu ai prieteni” a prezentat comedia ”Oh, Ramona!” actriţa Melanie Ebanks, interpreta rolului Carla.

”N-aş spune că eşti stresantă, dar ştii ce vrei”, i-a spus actriţa Andromeda Godfrey, interpreta mamei personajului principal din ”Oh, Ramona!”, regizorului Cristina Jacob care i-a luat la întrebări pe protagoniştii peliculei sale într-o discuţie live.

”Cel mai greu lucru de la filmări a fost să filmăm cu Bogdan”, au glumit actorii străini amintindu-şi că Bogdan Iancu, interpretul rolului principal, a avut scene cu fiecare dintre ei.

Acesta nu a uitat filmarea unei scene cu Melanie Ebanks, pentru care a trebuit să încaseze o palmă de 17 ori, numărul de duble cerute de regizor. ”Iar eu a trebuit să mănânc croissantul cu ciocolată de 17 ori”, a completat Melanie care a mărturisit de mai multe ori că nu prea găseşte ciocolata pe placul ei.

Holly Horne consideră scena filmată pe plajă drept cea mai grea, pentru că era o seară răcoroasă. ”La final ne-ai cerut să intrăm în mare şi era al naibii de frig” Cred că a fost cea mai dificilă filmare”, i-a spus interpreta Anemonei regizorului Cristina Jacob. ”Şi pentru mine a fost cea mai grea”, a recunoscut regizorul.

”Carne de vită”, ”papanaşi”, ”pui”, ”vişinată” sunt cuvintele pe care şi le-au amintit cel mai repede actorii în română.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. Filmul, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansat în oficial în România astăzi, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Biletele pentru orice proiecţie pot fi cumparate şi online de AICI.

 

Citește și: