Laura Cojocaru
4300 vizualizări 15 ian 2020

Daniela este prezentatoare meteo la postul de televiziune belgian RTBF, unde lucrează şi soţul ei, jurnalistul Quentin Warlop.

Daniela a mers la serviciu până într-o stare avansată a sarcinii, apoi a intrat în concediu de maternitate.

Telespectatorii au criticat-o pe Daniela pentru că a apărut pe post „prea însărcinată”.

 

Jurnalista RTBF, Amélie Bruers, a evidenţiat câteva comentarii sexiste ale telespectatorilor, menţionând că cea mai mare parte dintre acestea vin din partea femeilor.

„Citind aceste comentarii, descoperim că o femeie însărcinată nu are voie să se îmbrace cum vrea. A fi însărcinată este, bineînţeles, un defect în cazul unei persoane publice care apre la TV. Prea slab, prea gras, prea negru, prea bătrân, prea tânăr, prea însărcinată”, a evidenţiat jurnalista, potrivit Le Libre .

Jurnalista a mărturisit că a citit numai comentarii prin care fizicul şi vestimentaţia Danielei erau criticate. Nimeni nu a spus ceva despre profesia ei sau despre dicţie.

 „Cum poate apărea Daniela în rochia aceasta la TV, suntem şocaţi. I se vede buricul prin rochie. Are burta la gură. Ar trebui să-şi revizuiască vestimentaţia. Sarcina este o perioadă frumoasă, dar nu e normal să apară aşa la TV”, au fost câteva dintre comentariile care au intrigat-o pe colega Danielei.

Jurnalista este de părere că „Ce a păţit Daniela este sexism şi trebuie denunţat” şi că „ar trebui ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui şi să nu critice vestimentaţia altuia”.

La scurt timp după aceste critici, Daniela a năcsut un băieţel pa care l-a numit Victor.

 

Citește și: