389 vizualizări 17 apr 2018

Fawaz a fost partenerul de viaţă al lui George Michael din 2012 până la moartea acestuia, în 2016, iar acum susţine că vrea să pună la vânzare toate obiectele care i-au aparţinut, pentru a acoperi costurile unui proces cu familia megastarului. 

"Obiectele lui George Michael sunt de vânzare... Este o modalitate de a supravieţui până când se rezolvă problemele cu familia lui şi cu avocatul.... M-am săturat să mai fiu respectuos cu George Michael", a scris Fawaz pe Twitter. Ulterior, acesta a adăugat: "Şi nu, nu-mi voi lua o slujbă". 

Fostul partener al starului pop încă locuieşte în casa cântăreţului de la Londra, o locuinţă estimată la 5 milioane de lire sterline. Anul trecut, Forbes scria că familia lui Michael urmăreşte să pună în mişcare o acţiune în instanţă prin care să-l dea afară din casă. 

Oferta de a vinde obiectele cântăreţului vine după o serie de tweet-uri în care Fawaz a spus că vrea să se răzbune: "O să caut răzbunare până la ultima mea suflare. O să fac orice ca să mă răzbun", a scris acesta. 

Fadi Fawaz a fost prima persoană care a găsit trupul lui George Michael, după ce cântăreţul a murit, la 53 de ani, în ziua de Crăciun. "Am trecut pe acolo să-l trezesc şi nu mai era printre noi, zăcea liniştit în pat", a spus atunci Fawaz pentru The Telegraph. 

 

Citește și: