277 vizualizări 11 sep 2019

O fotografie şi un videoclip au fost postate de către mama din Sidney pe un grup de Facebook destinat clienţilor Kmart.

„Fiului meu i-a plăcut la nebunie cadoul pe care l-a primit când s-a trezit... I-am spus că am postat pe grupul destinat clienţilor Kmart şi faptul că până la terminarea serii am primit mai multe reacţii bune decât rele”, a scris aceasta.

Se pare că fiul ei era virgin la împlinirea vârstei de 18 ani.

„Nu mă aşteptam să primesc atâtea reacţii împotriva gestului meu. Îmi pare rău pentru cei care nu au o relaţie deschisă cu copii lor adolscenţi”, a continuat aceasta.

Aceasta a mărturisit că nu i se pare nimic ciudat la cadoul pe care i l-a făcut fiului şi că este mândră că îşi învaţă copii ce înseamnă să îşi asume responsabilitatea atunci când vine vorba de acest subiect.

„Am devenit mamă când încă eram adolescentă şi vreau să mă asigur că ai mei copii sunt protejaţi şi în cazul în care se întâmplă ceva, să ştie la cine să apeleze. Ţinând cont de faptul că apar multe sarcini nedorite, mai ales în rândul adolescenţilor, asta nu este doar probleme fetelor, ci şi a băieţilor. Toţi facem sex. Încetaţi să îl mai faceţi un subiect tabu”, a scris aceasta.

Unii dintre utilizatori au considerat cadoul unul „foarte nepotrivit”, dar alţii au lăudat-o pe mamă pentru faptul că are o relaţie atât de deschisă cu copii ei şi pentru faptul că îi învaţă să fie responsabili pentru acţiunile lor.

Foto: Captură 

 

 

 

Citește și: