Marinela Sarbu
Ana Obretin
887 vizualizări 16 oct 2018

Stormy Daniels l-a dat în judecată pe Trump, pentru un mesaj postat pe Twitter de preşedintele american.

Starleta pretindea că mesajul postat de Trump pe 18 aprilie, este defăimător şi atacă veridicitatea afirmaţiilor sale despre incident. Donald Trump i-a cerut judecătorului federal James Otero să respingă plângerea.

"Curtea este de acord cu argumentul domnului Trump, deoarece tweetul în cauză constituie o "hiperbolă retorică", în mod obişnuit asociată cu politica şi discursul public din Statele Unite. Primul amendament protejează acest tip de afirmaţie retorică," a considerat Otero.

Stormy Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, susţine că ar fi avut o aventură cu Donald Trump în 2006, după ce acesta se căsătorise cu Melania Trump şi tocmai se născuse, Barron, fiul lor. Trump a negat că ar fi avut o aventură cu Daniels.

Actriţa l-a dat în judecată pe Trump şi pe fostul său avocat personal, Michael Cohen, care i-ar fi achitat 130.000 de dolari, pentru a păstra tăcerea despre presupusa aventură în săptămânile de dinaintea alegerilor din 2016. Hotărârea de luni nu joacă nici un rol în acest caz, care îşi continuă drumul prin sistemul judecătoresc.

Actriţa promite că va face publice toate detaliile care au fost tăiate din interviul acordat emisiunii "60 Minutes" de pe postul CBS la începutul anului. Cartea, la care actriţa lucrează de aproximativ zece ani, prezintă şi detalii despre cariera sa în industria filmelor pentru adulţi şi în cluburile de striptease.

Stormy, dezvăluiri incendiare sau invenţii?

Stormy Daniels, actriţa de filme pentru adulţi care susţine că, în urmă cu 12 ani, a avut o aventură cu preşedintele american Donald Trump, şi-a publicat memoriile pe 2 octombrie.

Autobiografia "Full Disclosure" - pe care Stormy o dedică fiicei sale în vârstă de 7 ani - a fost lansată cu puţin timp înainte de alegerile legislative şi regionale parţiale din SUA.

"Voi scrie despre tot şi voi include totul în carte. Oamenii pot crede ce vor despre mine, dar acesta este adevărul," afirma Daniels, invitată în emisiunea de televiziune "The View" de pe postul ABC.

Ea l-a dat în judecată pe Donald Trump pentru a anula o înţelegere, potrivit căreia i se interzice să facă publice detalii despre o presupusă aventură sexuală pe care au avut-o în 2006.

În luna martie, Daniels declara în emisiunea de pe postul TV CBS "60 Minutes" că a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu Trump, o dată, şi că a fost ameninţată de un bărbat, într-o parcare din Las Vegas, când a încercat să vândă presei povestea, cinci ani mai târziu.

foto: Hepta

Citește și: