Razvan Tupa
432 vizualizări 17 ian 2020

Site-ul pentru adulţi Pornhub este dat în judecată de Yaroslav Suris care reproşează faptul că persoanele care au probleme de auz nu au acces la o bună parte din conţinutul portalului.

"Înţelegem că Yaroslav Suris acţionează Pornhub în instanţă susţinând că am fi împiedicat accesul surzilor şi al persoanelor cu probleme de auz la videoclipurile noastre. Cu toate că de obicei nu comentăm cu privire la procesele aflate în instanţă am vrea să profităm de această ocazie pentru a aminti că avem o secţiune dedicată subtitrărilor”, a comentat Corey Price, din partea Pornhub.

Potrivit documentelor legale citate de TMZ, Suris arată că lipsa subtitrărilor încalcă legislaţia dedicată persoanelor cu dizabilităţi.

Suris reclamă faptul că persoanele cu probleme de auz nu pot distinge dialogul multor înregistrări de pe site şi oferă o listă de titluri de videoclipuri pentru care nu a putut să înţeleagă ce se spune.

Reclamantul solicită portalului să fie preocupat de incluzivitate şi să adauge subtitrări dar şi să i se plătească daune.

Citește și: