Silviu Bănilă
3323 vizualizări 15 mai 2019

Isaac Kappy a jucat în filme precum Thor şi Terminator: Salvation şi a fost identificat drept cel care s-a aruncat de pe un pod, luni dimineaţa, în Arizona, transmite dailystar.co.uk, citând TMZ.

Departamentul de Siguranţă Publică din Arizona a confirmat că Isaac Kappy a fost lovit de o camionetă Ford, după ce s-a aruncat de pe podul de pe Transwestern Road.

Înainte de deces, Kappy a distribuit pe Instagram mesaje precum „nu am fost un băiat bun” şi „mi-am jucat viitorul la ruletă”.

Starul controversat a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce ar fi „sugrumat-o pe Paris Jackson în timpul unei petreceri”.

Acesta era investigat de poliţia din Los Angeles după ce ar fi ameninţat-o pe fiica lui Michael Jackson şi mai multe alte celebrităţi.

Actorul a susţinut că Seth Green şi James Gunn, colegii săi de breaslă, ar fi „pedofili”, într-un clip bizar din luna iulie a anului trecut.

Mai mulţi martori ar fi încercat să-l imobilizeze pe Kappy, pentru a nu se arunca de pe pod, dar nu au reuşit, informează TMZ.

foto: capturi youtube.com

Citește și: