Alexandru Costea
81 vizualizări 14 ian 2020

„(...) Avem alegerile pe 24 mai. Apoi sunt atât Rusaliile catolicilor, cât şi ale ortodocşilor, nu cred că cineva şi-a permis până acum...dar ce vedem la brambureala din Guvern, ar fi posibil şi asta. Şi pe urmă, avem alegeri generale, când nu preşedintele partidului, sub nicio formă preşedintele interimar al partidului va face aceste liste. Conducerea aleasă de partid la Congres o să discute cu preşedinţii de organziaţii şi-o să facă listele pentru generale”, a spus preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, marţi, în urma şedinţei Comitetului Executiv al PSD, întrebat dacă i-a promis Vioricăi Dăncilă un post de parlametar.

În şedinţa Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunţat că demisionează de la şefia PSD. În discuţiile de la reuniunea social-democraţilor, Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă şefia organizaţiei de femei a PSD precum şi un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează, potrivit unor surse politice. De atunci Marcel Ciolacu conduce interimar partidul.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, joi, că şansele ca Viorica Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare sunt tot mai mici, chiar dacă i se promisese un loc la alegeri, în schimbul demisiei de la şefia partidului.

 

Citește și: