Teodor Bobei
552 vizualizări 17 ian 2020

"Nu ştiu la câte conferinţe urmează să mai merg cu domnul Stănescu, dar deja au început schimbări cam multe. Ieri la Olt, astăzi la Argeş. Nu ştiu când vom termina", a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, la Piteşti.

Joi, senatorul PSD Paul Stănescu şi secretar general interimar al Partidului Social Democrat, a renunţat la şefia PSD Olt. În locul lui a fost ales, la congres Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a renunţat, după 10 ani, la şefia organizaţiei judeţene Olt. Locul său a fost luat de Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, care ocupa funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD. Oprescu a fost singurul candidat pentru această funcţie.

Sorin Grindeanu, prezent la Conferinţa de Alegeri de la PSD Olt, a spus că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”.Grindeanu le-a spus celor prezenţi că „figurile uzate ale PSD” trebuie să facă un pas în spate: „Nu să plece, să facă un pas în spate”.

Citește și: