359 vizualizări 19 ian 2020

Deputatul Corneliu Ştefan a reuşit să se impună în faţa contracandidatului său, europarlamentarul Rovana Plumb, cu câteva zeci de voturi.

„Munca de acum începe: Sunt ferm convins că se va lucra într-o echipă. De Titus (Corlăţean - n.r.) să ştiţi de pe acum că avem nevoie şi la centru, are multă treabă”, le-a spus celor prezenţi la conferinţa de alegeri liderul interimar Marcel Ciolacu.

Rovana Plumb le-a mulţumit colegilor, alături de care a trecut „prin bătălii puternice”, spunând că important este ca după aceste alegeri „să ieşim mai întăriţi, mai uniţi, în aşa fel încât să facem lucruri bune în continuare”.

La rândul său, deputatul Corneliu Ştefan a dat asigurări că „spiritul de echipă de mâine va funcţiona la cel mai înalt nivel”.

„A fost o competiţie istorică în judeţul Dâmboviţa, niciodată în 30 de ani nu a mai fost o bătălie pentru funcţia de preşedinte şi preşedinte executiv”, a adăugat noul preşedinte de la PSD Dâmboviţa.

Printre susţinătorii acestuia a fost şi vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, care de altfel a lansat mai multe atacuri la adresa Rovanei Plumb.

 

Citește și: