Adriana Mit
35 vizualizări 14 sep 2019

„Acest congres este cel mai mare şi posibil cel mai important congres din istoria noastră de până acum ca partid. Dar cu siguranţă şi cel mai important pentru viitorul USR, care va ajunge la guvernare! Suntem singura speranţă reală din politica românească care încurajează românii să spere şi să meargă mai departe. Suntem aici, noi toţi, pentru că am reuşit să rezistăm. Pentru că avem cu toţii în interiorul nostru dorinţa de a salva România. Şi pentru asta trebuie să ducem USR la guvernare! Nu vă cer decât să fiţi alături de mine în continuare, pe acest nou drum al partidului nostru, drumul spre guvernare”, a declarat preşedintele USR Dan Barna.

Tot în cadrul Congresului Naţional de la Timişoara vor fi aleşi noii membri ai Biroului Naţional şi Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori.

La Congresul din Timişoara participă 800 de delegaţi şi observatori, alături de toţi candidaţii la funcţiile interne ale partidului. USR este consecvent şi îşi respectă procedurile interne transparente pentru alegerea candidaţilor la toate tipurile de alegeri.

Competiţia internă face parte din procedurile statutar necesare ale USR.

 

Citește și: