1485 vizualizări 18 oct 2019

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a spus, vineri seara, în faţa membrilor partidului din Braşov, că actualul şef al statului se laudă cu 25 de deplasări externe în cei cinci ani de mandat.

„Un preşedinte vine în mijlocul oamenilor în fiecare săptămână, în fiecare lună, un preşedinte nu se trezeşte după patru ani, după cinci ani, doar ca să jignească pe ceilalţi, trebuie să fie activ în fiecare zi. (…) Dar preşedintele nostru, în cinci ani se laudă cu 25 de deplasări externe, cam mult cinci pe an. Preşedintele nostru, înalt ca bradul, dar leneş, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot. Deja se comportă ca şi cum ar fi reales, ne dă indicaţii de la Bruxelles, dar acolo stă ca şi ghiocelul şi îşi primeşte ordinele”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea şi-a continuat atacul la adresa lui Klaus Iohannis, despre care a mai spus că „dă ordine în Justiţie”.

„Un preşedinte care ne îndeamnă să citim, dar care nu a citit Constituţia României. Un preşedinte care vorbeşte despre independenţa Justiţiei, dar vine şi ne spune: să fie demis şeful DIICOT, să fie desfiinţată Secţia specială, un preşedinte care dă ordine în Justiţie”, a declarat preşedintele PSD.

Liderul social-democraţilor l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu i-a iubit niciodată pe români.

„De ce tu, preşedintele României, preşedintele tuturor românilor, eşti de fapt preşedintele PNL? De ce vrei să umilesti românii pe care nu i-ai iubit niciodată? Nu ai coborât niciodată în mijlocul lor şi ai vorbit de fiecare dată cu aroganţă. Cine îţi dă dreptul să împarţi România în buni şi în răi, să ai guvernul tău şi alt guvern, să aduci atâta ură şi dezbinare”, a mai spus Viorica Dăncilă în faţa membrilor PSD.

 

Citește și: